ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Όσοι επιθυμούν να έχουν άμεση επικοινωνία με το ICOMOS μπορούν να χρησιμοποιούν το e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τα e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είναι πλέον ανενεργά.

 

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

Η συνδρομή εγγραφής ανέρχεται στο ποσό των 20€, η οποία καταβάλλεται εντός διμήνου μαζί με τη συνδρομή έτους, διαφορετικά το νέο μέλος διαγράφεται με όλες τις συνέπειες.

Η συνδρομή 2016, καθώς και κάθε καθυστερούμενη, ανέρχεται στο ποσό των 100 ευρώ.

Για έκδοση προσωρινής κάρτας χρειάζεται καταβολή συνδρομής 15€.

 

Η εξόφληση της συνδρομής γίνεται μέσω του λογαριασμού 160/29600521 της Εθνικής Τράπεζας, αλλά για όσο ισχύουν τα capital controls, καλείστε πριν την κατάθεσή σας να έρχεστε σε επαφή με κάποιο μέλος του Δ.Σ.

IBAN: GR2301101600000016029600521
SWIFT: (BIC)ETHNGRAA
karyatides_quote.jpg