ΕΔΡΑ

Το Ελληνικό Τμήμα του ICOMOS στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτηριακό συγκρότημα, της οδού Πειραιώς 73, στην Αθήνα, το οποίο παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας. Το κτήριο περιλαμβάνει βιβλιοθήκη, γραμματεία, αίθουσες συνεδριάσεων και χώρους για τη διεξαγωγή ημερίδων, σεμιναρίων, συνεδρίων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, καθώς και ξενώνα με 2 δωμάτια, λουτρό και κουζίνα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πειραιώς 73, 10553, Αθήνα.
Τηλ. + 30 210 3244821 Fax. +30 210 3244567
E-mail.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είναι πλέον ανενεργά.

Τα γραφεία του Ελληνικού ICOMOS είναι ανοικτά καθημερινά 10:30 - 13:30, πλην Σαββάτου και Κυριακής. Όσοι επιθυμούν να έχουν άμεση επικοινωνία με το ICOMOS μπορούν να χρησιμοποιούν το e-mail. 

karyatides_quote.jpg